HTML

metafizikai kabaré

Friss topikok

  • ejjelivillam: Na majd ha egyszer újjászületek Buddhaként, csak tudod ők meg az érzelmeket ölik ki magukból...Har... (2011.04.01. 13:52)
  • ejjelivillam: meg talán a legtöbb is. (2011.02.26. 22:19)
  • csörgősipkás: (2011.02.10. 14:35)

Címkék

2014.07.22. 21:32 Liquid_Night

Honvédség adatlapját nézegettem facefuck-on, mindig is érdekelt a dolog, és most csak egy komment kellett egy afgán fotó alól...aztírja, 30 évesen még nem késő jelentkezni, vannak idősebbek is...mert nem fiatal gyerekeknek való meló. Kiképzéseket, teszteket végig kell csinálni, egyébként is, még a búvár is cigizik. Marine Corps ASVAB angolul...nem éppen könnyű, jól megdolgoztat (végre), de a pontszámom magas, tetszik a rendszer. Tetszik, hogy a potenciált nézik, onnantól már csak teljesítened kell, állampolgárság se kell hozzá, csak zöldkártya, mint ahogy a Navy-be meg az Air Force-ba is. Hát, nem lesz belőlem Combat Correspondent, Assaultman, vagy Combat Engineer sem...szar ügy.

Asszem erre mondják, hogy lúzer. Utálok mozgássérültnek lenni, utálom, ha idióta, önimádó, és segg fejű emberek ítélkeznek: hogy rajtam múlik, mert nem rajtam múlik, ez ellen nem tudok tenni semmit. És most a legszívesebben bőgnék, bazd meg.

Ne kínozd magad feleslegesen, mondom ezt már én. Majd megpróbálok valami elviselhetőt kezdeni az időmmel, az energiáimmal, meg az eszemmel így magamban, jó?

Kurva életbe. I've never even shot my rifle...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ejjelivillam.blog.hu/api/trackback/id/tr46535837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása